|+30 2310 793 335 - +30 6972 210 710 | Ελευθερίου Βενιζέλου 74, Χαλάστρα, Θεσσαλονίκη

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χωρο του κεντήματος από το 1982.

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Θα σας αποσταλεί ένας κωδικός επιβεβαίωσης. Μόλις λάβετε τον κωδικό επιβεβαίωσης, θα μπορέσετε να επιλέξετε νέο κωδικό για το λογαριασμό σας.


Σχετικά με εμάς

Το κέντημα είναι αυτό που κάνει ένα ρούχο ξεχωριστό, δίνοντάς του στυλ, φινέτσα, λάμψη και μοναδικότητα.

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χωρο του κεντήματος από το 1982. Ασχοληθήκαμε απο την αρχή με κεντήματα αποκλειστικά πάνω σε γυναικεία, παιδικά ρούχα και εσώρουχα.

Προτεραιότητά μας ήταν η άριστη ποιότητα,οι προσιτές τιμές και η τήρηση με αυστηρή ακρίβεια των χρόνων παράδοσης.

Ολα αυτά είχαν μια συνέπεια:Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Εμπλουτίσαμε τον μηχανικό εξοπλισμό μας με ό,τι ιδιαίτερο και τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα θα μπορούσε να μας κάνει ανταγωνιστικούς και ικανούς να ανταποκριθούμε στην απαιτιτική ζήτηση της αγορας.

Οι συνεχείς ενημερώσεις μας απο τις εκθέσεις του εξωτερικού πάνω σε θέματα μοδας και διακόσμησης ρούχου συμβάλλουν στο να πραγματοποιήσουμε κάθε επιθυμία των πελατών μας σε συνδυασμό με την δική μας εμπειρία και καθοδήγηση.

Το κέντημα πλέον επεκτάθηκε παντού. Εγινε εξειδικευμένο, ιδιαίτερο, ξεχωριστό.

Στον χώρο μας λειτουργούν πολυκέφαλες κεντητικές μηχανές για απλό κέντημα, κέντημα με κορδόνια, μαλάκια, κορδέλλες, πούλιες Μηχανή για τοποθέτηση στράς, laser, πρέσσες για θερμοκολλητικά μοτίφ, μηχανή πλεξιματος κορδονιών.

Εφαρμόζουμε την τέχνη του κεντήματος σε ρούχα, ανδρικά - γυναικεία - παιδικά, σε μωρουδιακά όπως, πετσέτες, σεντόνια, μπουρνούζια, μαξιλάρια, σε διαφημηστικό και τουριστικό ρούχο, σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Κεντάμε την παράδοση της πατρίδας μας στις παραδοσιακές φορεσιές της και ειδικευόμαστε στα εκκλησιαστικά κεντήματα.

Επιμελούμαστε με πολλή αγάπη τις μπομπονιέρες σας για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας και τις εκδηλώσεις σας, στολίζοντάς τες με τα εκπληκτικά μας κεντήματα.

Εάν επίσης δείτε ή φανταστείτε κάποιο κέντημα, μπορούμε εύκολα να τουλοποιήσουμε για εσάς!

Σας ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη σας.